Testimonials

In 2015 had BMN in de regio Amsterdam een transportbedrijf nodig voor een project waarin just in time levering, hoogtelevering en hub-opslag gewenst was. Via een relatie werden we geattendeerd op C.H. Dekker. We zijn met hen in zee gegaan omdat ze dat allemaal konden leveren. Gaandeweg hebben we gemerkt dat ze veel meer doen dan het traditionele transportwerk. Martin en zijn collega’s denken mee bij allerlei projecten en regelen eventueel zelf de benodigde vergunningen. C.H. Dekker is flexibel en professioneel. Elke opdracht die we gegeven hebben, is tot nu toe nog perfect uitgevoerd.

Fred Bouwmeester, accountmanager logistiek van BMN Bouwbewust

We werken graag met C.H. Dekker omdat ze meedenken. Als wij een opdracht doorgeven voor het vervoer van door ons bewerkte of te bewerken stalen elementen, hebben ze heel vaak nuttige suggesties voor alternatieven. Ze denken in oplossingen. Ze beschouwen een opdracht niet als iets wat ze domweg moeten uitvoeren. Daarmee houden ze ook onze planners alert. Twee jaar geleden zijn we met C.H. Dekker in contact gekomen via een van onze medewerkers die al eerder zaken met hen had gedaan.

Guus Habraken, directeur Coatinc De Meern

Eind 2013 zochten we een transportbedrijf aan wie we ons vervoer met een gerust hart konden toevertrouwen. C.H. Dekker deed al wel wat klussen voor ons, maar het was de enige met dezelfde filosofie als de onze: alles voor de klant. Als er eens een probleem is, en dat kan natuurlijk altijd, dan nemen ze in overleg met ons eventueel zelf contact op met de klant om een oplossing te vinden. Zoiets kan alleen als er onderling vertrouwen is.

Frederik Liem, vestigingsmanager Bouwmaat Amstel XL

Wij deden altijd naar volle tevredenheid zaken met Boomgaard Transport. Toen dat bedrijf in 2015 door C.H. Dekker werd overgenomen, zagen wij geen reden om een andere transporteur te zoeken voor het vervoer van onze damwanden. Natuurlijk was het even wennen, want dit specialisme was nieuw voor C.H. Dekker, maar dat hebben ze snel opgepakt. We kunnen achteraf wel zeggen dat er weinig veranderd is in de samenwerking. We zijn nog steeds heel tevreden.

Gertjan Stoelhorst, logistiek medewerker Gooimeer

Wij zijn een funderingsbedrijf. Wat C.H. Dekker voor ons doet, is geen standaardwerk, maar de chauffeurs zijn allemaal goed opgeleid. Ze hebben allemaal het VCA-diploma dat vereist is in de bouw. We hebben ook eigen vrachtwagens, maar elke dagen rijden er wel een paar van C.H. Dekker voor ons. De lijnen zijn kort. Wij hebben bij hen één contactpersoon. En als die er eens niet is, merken wij daar niets van. Wij hebben de 06-nummers van de chauffeurs, en zij die van ons. Iedereen houdt zich gewoon aan zijn afspraken.

Bert Ordeman, hoofd inkoop Gebroeders Van ’t Hek B.V.

Als we hier een logistiek probleem hebben, schakel ik Martin Dekker in en lost hij het op. Dat is prettig. Als ik morgen op zoek ga naar een goedkoper transportbedrijf, zal ik dat zonder twijfel vinden. Maar het gaat niet alleen om de prijs, het gaat om de prijs-kwaliteitverhouding. C.H. Dekker denkt met ons mee en ontzorgt ons. Onze specialiteit is staal, hun specialiteit is transport. Die verdeling werkt uitstekend.

Rico Honselaar, hoofd bedrijfsbureau De Boer Staal B.V

Ik herinner me dat Martin Dekker in 2013 bij ons binnen liep en vroeg of C.H. Dekker niets voor ons kon betekenen. Hun vrachtwagens kwamen namelijk vaak leeg vanuit de haven van Antwerpen langs ons bedrijf rijden. Zij konden een mooie prijs bieden, en de samenwerking beviel goed. Toen we vanuit Krimpen naar Bergen op Zoom verhuisden, nog dichter bij Antwerpen, ging het allemaal nog gemakkelijker. Fijn aan C.H. Dekker is ook dat ze gemakkelijk bereikbaar zijn. Als er ’s avonds iets is, kan ik Martin altijd mobiel bereiken.

Leon Kolster, directeur Microbeton

Toen we eind februari 2016 op zoek gingen naar nieuwe transporteurs, viel het meteen op dat C.H. Dekker zo pro-actief reageerde. Al bij de eerste pilots bleken ze ook heel flexibel te zijn. Dat is voor ons belangrijk. Omdat wij events organiseren, moet alles nauwkeurig en precies op tijd geleverd worden. Zij doen dat. Hun chauffeurs zijn kundig en onderhouden vaak zelf het contact met de uitvoerders op onze projecten. Dat werkt uitstekend. Ook de communicatie tussen de afdelingen planning verloopt altijd soepel. Wij gaan graag door met C.H. Dekker.

Hans de Jong, directeur operations De Boer Tenten

Onze dochtervennootschap Thor Shipping doet al heel lang zaken met C.H. Dekker. De veranderingen die bij beide bedrijven plaatsvonden, hebben nauwelijks invloed gehad op de goede samenwerking. Met het equipment en de apparatuur die zij in de loop der jaren hebben aangeschaft, met name voor het vervoervan staal en nucleair materiaal, konden ze prima in onze behoeften voorzien. De expertise die ze hebben, krijg je niet door eens een maandje iets te doen. Inmiddels werken ze ook voor onze andere dochterbedrijven. C.H. Dekker is gewoon een leverancier die zijn werk goed uitvoert.

Gerben Matroos, directeur TMA Group