Samenwerking

Logistiek is ons vak. Dat betekent dat in de eerste plaats wij uw goederen zo snel en veilig mogelijk vervoeren. Daarvoor hebben wij onze processen ingericht om ze naadloos te laten aansluiten bij uw manier van werken. Omdat wij ook weten wat er bij u gebeurt, kunnen we samen werken aan de beste oplossingen.

Administratie

ADMINISTRATIE

Onze administratie is zo opgezet dat het noodzakelijke papierwerk weinig moeite kost. Orders, facturen en andere bestanden, die gewoon per mail kunnen worden toegestuurd of door u zelfs rechtstreeks in ons systeem kunnen worden ingevoerd, worden door ons automatisch verwerkt, ongeacht of het een CSV-, XML- of ander gangbaar databestand betreft. Wij zorgen voor de verdere afhandeling. Wie desondanks nog vragen heeft, kan altijd terecht bij onze vriendelijke en deskundige medewerkers op kantoor.

Chauffeurs

CHAUFFEURS

Bij C.H. Dekker werken ongeveer vijftig allround opgeleide chauffeurs. Zij hebben allemaal een speciale communicatietraining gevolgd, waarin ze leerden omgaan met de onverwachte problemen, spanningen en irritaties die in de hectische transportwereld onvermijdelijk lijken te zijn. Voor al onze chauffeurs is de Nederlandse cao TLN Beroepsgoederenvervoer van toepassing.

Boordcomputers

BOORDCOMPUTERS

Boordcomputers in al onze vrachtwagens geven dankzij moderne software continu inzicht in de stand van zaken. Wij gebruiken onder meer applicaties van Groeneveld ICT Solutions en ATX Boordcomputers, die op ons transport-managementsysteem zijn aangesloten. Als u wilt weten of uw lading al gelost is, mag u ons natuurlijk bellen. Maar wanneer u bent ingelogd op ons systeem, kunt u zelf alles realtime volgen. Wij kunnen u ook, als u daar de voorkeur aan geeft, op belangrijke momenten volledig geautomatiseerd een bericht sturen.

Advisering

ADVISERING

Samenwerking is natuurlijk vooral mensenwerk. Daar is C.H. Dekker zich sterk van bewust. Wij stellen onze deskundigheid op het gebied van transport, overslag en opslag graag ter beschikking van onze klanten. Dankzij het automatiseringssysteem, dat ons inzicht geeft in alle gebeurtenissen in de transportketen, en de betrokkenheid en deskundigheid van onze medewerkers, hebben we de afgelopen jaren al heel veel klanten kunnen helpen om het gehele logistieke proces te optimaliseren. Omdat die manier van werken beide partijen voordeel heeft gebracht, zullen we dat de komende jaren zeker voortzetten.