Diensten

C.H. Dekker is letterlijk van alle markten thuis. Omdat wij gewend zijn ons flexibel op te stellen, en wij daar de mensen en het materiaal voor hebben, kunnen wij de meeste voorkomende soorten vervoer gemakkelijk aan. In de onderstaande paragrafen hebben wij enkele specialismen uitgelicht, maar wij kunnen veel meer dan dat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog aanvullende vragen heeft.

Wagenpark

WAGENPARK

C.H. Dekker beschikte medio 2016 over een groot en gevarieerd wagenpark. Dat bestaat uit ruim veertig trucks en ongeveer honderd opleggers. De meeste opleggers zijn geschikt voor allerlei soorten transport, maar verschillende zijn uitgerust met speciale voorzieningen zoals kranen. De grootste mastlengte van deze kranen is 28 meter.

Onderhoud

ONDERHOUD

De vrachtwagens zijn sinds enkele jaren in onderhoud bij de fabrikanten. Omdat we zijn aangesloten bij DAF ITS zijn we verzekerd van hulp onderweg in heel ons werkgebied. Het onderhoud van de opleggers hebben we in eigen hand.

Bouwmaterialen

BOUWMATERIALEN

Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn meerdere bakwagens geschikt. Een viertal auto’s beschikt over een kraan. De afgelopen jaren heeft C.H. Dekker zich gespecialiseerd in het consolideren van bouwgoederen. Goederen van leveranciers worden door ons op ons bedrijfsterrein verzameld en gelijktijdig en op de juiste tijdstip bij de bouwplaats afgeleverd.

Staal

STAAL

Een twaalftal gesloten opleggers van C.H. Dekker is dankzij zogeheten coil-goten speciaal geschikt voor het vervoer van rollen staal. Omdat ze een schuifdak hebben, kan er ook gemakkelijk van bovenaf geladen en gelost worden. Bovendien zijn de achterportalen van de opleggers tot 3,5 meter te verbreden, waardoor een maximale insteek aan de achterzijde ontstaat. Daardoor wordt schade voorkomen.

Onze vlakke opleggers zijn weer uitermate goed inzetbaar voor het vervoer van staalplaten. Naast het traditionele laden en lossen vanaf de zijkant kunnen de opleggers ook beladen worden vanaf de achterzijde. De opleggers hebben de maximale lengte van 13,60 meter. Door het gebruik van rongkokers kunnen diverse afmetingen veilig worden vervoerd.

Staalplaten

STAALPLATEN

Onze vlakke opleggers zijn weer uitermate goed inzetbaar voor het vervoer van staalplaten. Naast het traditionele laden en lossen vanaf de zijkant kunnen de opleggers ook beladen worden vanaf de achterzijde. De opleggers hebben de maximale lengte van 13,60 meter. Door het gebruik van rongkokers kunnen diverse afmetingen veilig worden vervoerd.

Damwanden

DAMWANDEN

Voor het vervoer van damwanden zet C.H. Dekker open trailers in. De vlakke opleggers zijn uitschuifbaar tot een lengte van 32 meter en een breedte van maximaal 3,5 meter.

Containers

CONTAINERS

Onze vrachtwagens zijn geschikt voor het vervoer van alle gangbare soorten containers, ook de zogeheten high-cube-containers (HC). Omdat we gebruik maken van twistlock-aansluitingen zijn containers ook veilig te vervoeren met onze vlakke opleggers.

Speciaal

SPECIAAL

C.H. Dekker is een flexibel transportbedrijf. Gedurende ons hele bestaan zijn wij in staat gebleken oplossingen te vinden voor uiteenlopende logistieke vraagstukken. De afgelopen decennia hebben we ons wagenpark daarop aangepast. Maar als we eens iets níet kunnen vervoeren, denken we graag actief met onze klanten mee om een oplossing te vinden.

Uitzonderlijk

UITZONDERLIJK

Alle vormen van uitzonderlijk vervoer, waarvoor in de regel vergunning moet worden aangevraagd, kan C.H. Dekker voor zijn klanten uitvoeren, zowel nationaal als internationaal. Wij hebben de ervaring, de kennis en de drive om te voldoen aan specifieke wensen van opdrachtgevers. Wij zijn bijvoorbeeld gekwalificeerd om radioactieve stoffen te laden, te lossen en te vervoeren. Wij hebben de beschikking over open opleggers die tot 32 meter verlengd kunnen worden, en waarop lading met een breedte van 3,5 meter vervoerd kan worden. Wij kennen bovendien de weg in het doolhof van de nationale en Europese regelgeving op dit terrein.

Bedrijfsterrein

BEDRIJFSTERREIN EN OPSLAGCAPICITEIT

Het bedrijfsterrein van C.H. Dekker, gelegen op het industrieterrein van het Noord-Hollandse Ilpendam, slechts acht kilometer ten noorden van Amsterdam, is ruim zevenduizend vierkante meter groot. De ligging ten opzichte van de A10 en de A7 is gunstig voor zowel regionaal als nationaal en internationaal vervoer.

Het terrein beschikt over een opslagcapaciteit van ongeveer 3300 vierkante meter, waarvan ruim de helft is verwarmd. Wij kunnen klanten maatwerk in opslag en overslag van goederen in containers of trailers aanbieden.

Heftrucks

HEFTRUCKS

Ten behoeve van die opslag en overslag beschikken wij over lepelvorkheftrucks met vermogens van twee, drie en vijftien ton, en een tweetons triplemast. Door aanpassingen aan onze vorkheftrucks zijn we in staat om efficiency en veiligheid hand in hand te laten gaan zonder de kosten uit het oog te verliezen.

Bouwlogistiek

BOUWLOGISTIEK

Door vroegtijdig mee te denken over grote bouwprojecten bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om de logistieke stromen inzichtelijk en nog efficiënter in te richten. Bouwlogistiek krijgt steeds meer aandacht en is een businessunit binnen onze organisatie. Wij zullen ons steeds meer inzetten om het aantal vervoersbewegingen terug de dringen in en rond de een bouw. Ons bedrijfsterrein voorziet als Bouw Hub voor gerenommeerde opdrachtgevers. Wij consolideren verschillende producten om zo het aantal vervoersbewegingen in en rond Amsterdam te beperken. Wij leveren JIT (Just In Time) of op afroep zoals u dat wenst. Naast het vervoer bieden wij onze opdrachtgevers ook projectmanagers en kunnen wij allerlei logistieke werkzaamheden vooraf verrichten.